DSC02427

SXCC na MASTERS OF DIRT v Ljubljani

V sklopu prireditve Masters Of Dirt, ki bo dne 1.4.2013 ob 18:00 v centru Stožice, se bo širši slovenski javnosti predstavil tudi SXCC. Radi bi, da tudi ostali, morda celo potencialni tekmovalci vidijo, da v Sloveniji obstajajo organizirana tekmovanja v disciplini cross country, še več, da v tej disciplini obstaja celo državno prvenstvo. VABLJENI!

Sporočilo MOD 2013:

MASTERS OF DIRT: THE NEXT LEVEL – Vročica se vrača!

Prepustite se hedonističnemu vrtincu ekstremnega športa, glasne glasbe, posebnih učinkov in mičnih deklet. Največji adrenalinski spektakel na svetu, se 1. aprila 2013 vrača v ljubljansko Dvorano Stožice s povsem prenovljeno predstavo.

Le koga ne navdušujejo hitri zavoji, dih jemajoči skoki in drzni obrati, ki jih izvajajo vrhunski ekstremni športniki vsega sveta na divjih jeklenih konjičkih? V celotno predstavo pa vključite še seksi plesne animacije, bruhanje ognja, dobro glasbo in vrhunski pirotehnični šov. S širokim razponom vozil za izvajanje vragolij ter edinstvenimi zabavnimi elementi se je Masters of Dirt močno utrdil na mestu unikatnega visokooktanskega gledališča, ki predstavlja popolnoma unikaten koncept predstav, saj združuje šport in zabavo. Po razprodani predstavi v ljubljanskih Stožicah pred dvema letoma se karavana adrenalinskih frikov vrača v nadgrajeni različici, ki obeta nove trike in še več športnih, tehničnih in zabavnih presežkov. Za svoje vragolije bodo jezdeci zajahali ene najbolj divjih jeklenih zveri različnih kategorij: od motokrosa v prostem slogu (FMX), do BMX in gorskih koles ter velikanov med motornimi vozili; 300-kilogramske motorne sani. Stožice bodo na dan norcev gostile najbolj vročo mešanico bencinskih hlapov, motorjev in lepih deklet, ki vabijo, da se z njimi vred prepustite adrenalinski noriji.

Vstopnice so na voljo na www.eventim.si in na vseh Eventimovih prodajnih mestih, med katerimi so tudi vsi Petrolovi bencinski servisi. Cene vstopnic za običajne kategorije se gibljejo med 22 EUR in 49 EUR, na voljo pa so tudi skupinski paketi 4 vstopnic s popustom, Premium vstopnice, SuperVIP lože, cenejše vstopnice za otroke do 12. leta ter doplačilo za srečanje z junaki predstave.

Video napovednik za dogodek Masters of Dirt si lahko ogledate tukaj. Več informacij o predstavi pa bo sproti na voljo tudi na uradni slovenski Facebook strani.

Pustite odgovor

XHTML: Uporabite lahko sledeče značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>