OK MX5

Poročilo s 1. dirke PP MX – Škedenj

KTM SELES – QUEHENBERGER TEAM

V nedeljo 11. maja se je odvijala prva dirka za pokalno prvenstvo v motokrosu. Dirka se je odvijala na progi Škedenj pri Slovenskih Konjicah. Tokrat so barve KTM team-a branili Gašper Polajžar, Luka Kutnar in Alojzij Fortuna. Vsem tekmovalcem je uspelo ponovno narediti izvrsten rezultat in so pokazali, da sodijo v sam vrh Slovenskega motokrosa v posameznih kategorijah.

V kategoriji MX 65 je Gašper že dobro okreval po poškodbi in tokrat suvereno zmagal obe vožnji in pokazal, da je v letošnji sezoni pripravljen na zmage in da ga ostala mesta ne zanimajo.

V kategoriji MX125 R1 je Luka odpeljal zelo dobro in zmagal, žal se pravljica ni ponovila v drugi vožnji ko je z slabim štartom dirko pričel z ozadja. Z samo borbo in na zelo ozki progi je Luka na koncu privozil do odličnega tretjega mesta in na koncu zasedel odlično skupno drugo mesto.

Med veterani nad 50 let je ponovno Alojzij Fortuna pokazal, da nima resne konkurence in z dvema zmagama pokazal da je odlično pripravljen za sezono.

Ktm Seles – Quehenberger team vas lepo pozdravlja in že vabi na naslednjo dirko, kjer bo nastopil tudi četrti član Nick Škorja in pomešal »štrene« v kategoriji MX 125 2T.

Pustite odgovor

XHTML: Uporabite lahko sledeče značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>