OK1

Poročilo ENDURO COUNTRY Citta’di Gorizia

SLOVENCI PRIKAZALI ODLIČNE VOŽNJE

V Nedeljo 5.10.2014 se je v Italiji – Gorica odvijala dirka cross country tako imenovana enduro country. Organizatorji so pripravili odlično progo v dolžini 5km na travnatem terenu. Dirke se je udeležilo preko 200 tekmovalcev od tega 10 Slovencev. Tekmovalo se je v dveh različnih kategorijah dvojice in solo. Vsi tekmovalci so vozili dve uri nato je sledila pavza 45min in nato še enkrat dvourna dirka.
V prvi vožnji sta se v kategoriji solo odlično odrezala ALEKS MLEKUŽ in ALEŠ VRHOVC katera sta zasedla prvo in tretje mesto. V kategoriji dvojice je ekipa JAKA MOŽE in MIHA PILETIČ navduševala množico gledalcev kajti JAKA MOŽE je prikazal najhitrejšo vožnjo med vsemi nastopajočimi. Dvojica MOŽE-PILETIČ je v prvi vožnji zasedla drugo mesto.
Sledila je druga dvourna vožnja in katera je bila zelo utrujajoča, kajti proga je bila že zelo zdelana in tekmovalci utrujeni. V kategoriji solo je ALEKS MLEKUŽ zasedel skupno prvo mesto in ALEŠ VRHOVC na koncu zasedel skupno 3. Mesto.
Dvojica MOŽE-PILETIČ je v drugi vožnji zmagala vendar žal zaradi zaostanka v prvi vožnji na koncu zasedla skupno drugo mesto. V drugo vožnji je JAKA MOŽE ponovno navduševal vse obiskovalce in organizatorje. V veliko veselje je bilo poslušati tudi napovedovalca prireditve, kateri je v drugi vožnji neprestano pozival gledalce naj si ogledajo atraktivno vožnjo Jake Možeta in se ob teh trenutkih neprestano zahvaljeval za Slovensko udeležbo na samem tekmovanju. Poleg posebne dobrodošlice, so nam organizatorji pripravili tudi poseben prostor (servis cono) in prevajalko Elleno, katera nam je pomagala podati pravila tekmovanja.
Velika zahvala gre prijatelju ALBERTU MLAKARJU, da se je potrudil urediti dokumentacijo za nastop Slovenskim voznikom in že se veselim sodelovanja v prihodnosti. Še enkrat hvala tudi celotnemu klubu MC PINO MEDEOT za vrhunsko pripravljeno dirko in sprejem.

Lep pozdrav!

Jaka Seles
KTM SELES / Quehenberger Team

Pustite odgovor

XHTML: Uporabite lahko sledeče značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>