mala mx 6

Poročilo z 2. dirke ECC Motocross – 2.7.2016 Ribnik

2. dirka letošnja sezone je ponovno postregla z vrhunsko predstavo odličnih slovenskih MX voznikov in podmladka. Dino je ponovno pripravil super progo, primerno tako za najmlajše, kateri so imeli celo svojo ogrevalno progo in tudi za najboljše, saj je proga na Ribniku zelo priljubljena med slovenskimi MX vozniki, za nekatere skoraj domača. Super vreme, odlična obiskanost in odlično pripravljena proga so kot kaže sestavine recepta za vrhunsko dirko.

Tokratni dogodek je ponovno obiskalo skoraj 100 voznikov iz Slovenije, Hrvaške, Italije in Avstrije, voznike smo razdelili v 11 skupin, a smo jih tokrat malce preimenovali, zaradi lažjega razumevanja le teh. Ta imena ostajajo od sedaj dalje. Dolžine voženj ostajajo nespremenjene, torej 10 minut + 2 kroga ali pa 15 minut + 2 kroga.

Najboljši po kategorijah:
– JMX1 otroci 50 – OBLAK Žak
– JMX2 otroci 65 – PEKLAJ Jaka
– JMX3 otroci 85 – TOMŠIČ Žan
– WOMEN MX – dekleta – SRŠEN Klara
– SILVER 250 / amater MX1 – GOJČIČ Tim
– SILVER 450 / amater MX2 – SCHAUZER Gert
– Veteran 40 MX– KOŠČAK Borut
– Veteran 50 MX – HRIBAR Robert
– Enduro – ŠPINDLER Miha
– GOLD 250 – BUBNIČ Miha
– GOLD 450 – KUTNAR Luka

V imenu promotorja pohvale organizatorju Dinu Carju in vsem, ki ste pripomogli k organizaciji tega enduro cross country in MX vikenda! Čestitke tudi vsem tekmovalcem za rezultate in zahvala da ste se udeležili tega dogodka!

Rezultati: http://sxcc.si/2016/07/04/rezultati-ecc-mx-2016-2-dirka-mx-ribnik/

Pustite odgovor

XHTML: Uporabite lahko sledeče značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>