akrapovic

www.akrapovic.com

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, kjer uporabljamo pri oblikovanju izpušnih sistemov najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale. Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 500 predanih in visokousposobljenih zaposlenih. Oddelek za raziskave in razvoj za področje dirkanja sodeluje z več deset zmagovalnimi dirkaškimi ekipami.Več kot 80 svetovnih prvakov je svoje naslove doseglo z izpušnimi sistemi Akrapovič.

Visoko kakovost in ugled blagovne znamke Akrapovič potrjujejo številne zmage in osvojeni naslovi svetovnih prvakov na moto in avto dirkah. Brez tesnega sodelovanja z vrhunskimi tekmovalnimi ekipami v zadnjih 20 letih tudi ne bi šlo. Še več. To priznavajo tudi bralci najbolj priljubljenih motorističnih in avtomobilističnih revij po svetu; ti so znamko Akrapovič izbrali kot najboljšo (best brand).

Kontakt:

Akrapovič, d. d.
Malo Hudo 8a, 1295 Ivančna Gorica

www.akrapovic.com

Pustite odgovor

XHTML: Uporabite lahko sledeče značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>