Logotip-Asfalting-2015-x3

www.asfalting.com

Smo storitveno podjetje, ki je specializirano za dejavnost asfaltiranja. Svoje storitve nudimo tako javnim kot zasebnim naročnikom. Izgradili smo uspešno sodelovanje z mnogimi poslovnimi partnerji v gradbenem sektorju, ki nam priznavajo kvaliteto, strokovnost in odgovorno vodenje poslov. Ponašamo se tudi s kvalitetno izvedenimi projekti za fizične osebe, za katere smo najpogosteje opravljali ureditve dvorišč in zasebnih cestnih dovozov.

Svoje podjetje želimo graditi počasi na trdnih temljih, ki zagotavljajo varno in zmerno rast, tako za naše zaposlene kot za poslovne partnerje.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na področju vgrajevanja asfaltnih zmesi in na sploh cestogradnje. Našo ekipo sestavljajo strokovno usposobljeni in zadovoljni sodelavci, ki se zavedajo odgovornosti svojih delovnih nalog, saj lahko le skupaj prispevamo k uspešno uresničenim projektom. Nudimo vam celovite rešitve, od svetovanja do izvedbe, pri čemer nam je ključno vaše zadovoljstvo. Svoje podjetje namreč gradimo na korektnem odnosu z zadovoljnimi naročniki, ki so ne nazadnje naša najboljša reklama.

Veseli bomo, če bomo sodelovali tudi z vami!

Kontakt:

Asfalting d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 4, 1000 Ljubljana

tel.: +386 51 680 396
info@asfalting.com
www.asfalting.com

Pustite odgovor

XHTML: Uporabite lahko sledeče značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>